Estetisk tandvård

Många patienter efterfrågar idag ett perfekt vitt leende! Vi utför estetisk tandvård såsom kron- och broterapi med moderna material, implantat samt tandblekning.

Kosmetisk tandvård

Med vår Zoom blekningslampa får du vitare tänder direkt!
Lampan används i kombination med en blekningsgel som appliceras på dina tänder. Behandlingen är mycket effektiv och ger ett fräscht vitt leende. Innan tandblekningen görs alltid en undersökning av tandläkare eller tandhygienist som kontrollerar att du har rätt förutsättningar för en blekning.

Clear Aligner

Clear Aligner är den perfekta lösningen för att korrigera trångställning och sneda tänder i fronten. Den är snabb, mycket säker och effektiv jämfört med andra behandlingsalternativ. Med den patenterade Clear Aligner flyttas dina tänder varsamt till en ideal position på några få veckor. De flesta fall kan slutföras inom 6-16 veckor och eftersom den är avtagbar kan du själv ta ut den när så önskas.

Boka en tid för konsultation

Fyll i dina kontaktdata och vi återkommer till dig med tider. Du kan även ringa till oss på tel: 042-18 18 85 eller maila oss på info@norrahamnenstandlakare.se

Ring nu

042-18 18 85